Deel 19 van de Zoekmachine Optimalisatie Maand – Afsluiting en aanbod gratis Website met SEO

De zoekmachine optimalisatie maand zit erop. De afgelopen maand zijn hier de volgende artikelen verschenen:

Maart saaie zoekmachine
optimalisatie maand
Website en de laadtijd
Wie zit erop je te wachten Links
Grijp je kansen Tussentijdse Evaluatie
De Meevallers Technieken voor het bouwen van websites
Title Tag en Meta Names Verlichten van het leven van de zoekrobots
Titels, Keywords en Madcap Een link bait creeeren
Alweer Keywords Social Bookmarking
Puzzelen Uitbesteden of zelf doen
Headers  
Content is King  

Effecten zoekmachine optimalisatie

Het meeste effect voor wat bezoekersaantallen heeft deze serie op dit weblog. Twee keer zoveel bezoekers als vorige maand, dus daaruit blijkt wel dat zoekmachine optimalisatie bij veel mensen leeft. Qua optimalisatie zelf,  heb ik mij deze maand vooral gericht op Mingos, omdat deze site de laagste bezoekersaantallen had. Mingos blijkt deze maand bijna 20% meer bezoekers te trekken dan in januari en februari. Voor een deel wordt dat overigens  veroorzaakt door bezoekers die via de aandacht in deze serie binnenkomen. Maar wat ik duidelijk kan zien, is bijvoorbeeld dat het optimaliseren voor bepaalde keywords en keyword combinaties, tot resultaten leidt. Het is nu nog te vroeg om te zeggen wat het uiteindelijk effect is. We hebben zelf namelijk nog niet alle wijzigingen doorgevoerd en bovendien is het ook een kwestie van experimenteren. Ik zal hier de komende tijd regelmatig op terug komen, ook omdat ik er deze maand van overtuigd ben geraakt dat optimalisatie zeker zin heeft.

Aanbod gratis Website met SEO

Graag bieden wij, via Mingos  aan om voor iemand (bedrijf of persoon) gratis een website te bouwen in Joomla!. Deze site zal na realisatie, gemakkelijk door jezelf te onderhouden zijn. Ook gaan we deze site voor zover onze kennis reikt,  optimaliseren voor de zoekmachines. Wij beschouwen  onszelf zeker niet als expert op dit gebied, maar we hebben er de afgelopen maand wel veel over geleerd en willen deze kennis graag nog verder verdiepen.

Criteria waarop wij onze keuze baseren:

  • Originaliteit van het idee en motivatie
  • Aansluiting bij onze eigen bedrijfsfilosofie en denkbeelden
  • Technische en praktische haalbaarheid

Voorstellen kunnen worden ingediend tot 14 april, via reacties op dit weblog of via e-mail. Afhankelijk van het aantal voorstellen, zal eerst een voorselectie worden gemaakt.

30 maart 2007     Marketing en SEO     Trackback-URL     reageer

Plaats een reaktie

Reaktie

Jij

 


Lees meer:

«
»


© Kletskous
Creative Commons License
Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing.
(Op foto''s en andere non-tekstbestanden zit copyright van de respectievelijke eigenaars)